Puck

By Jitsk Chocolates 

 

Quality sweet treats, plant-based, no added sugars.

Puck is het resultaat van de jarenlange zoektocht van topchocolatier Jitsk en zijn team naar een plantaardig alternatief voor klassieke chocolade. De focus ligt op smaak en kwaliteit, zonder toegevoegde suikers. Wie Puck proeft, proeft echte chocolade!

 
Puck vertrekt vanuit de expertise van Jitsk Chocolates. Onze oorspronkelijke chocoladecreaties werden aangepast om in te spelen op de vraag van zowel kinderen als volwassenen met diabetes of een allergie voor gluten of lactose. Het resultaat is een overheerlijk innovatief chocoladeproduct, vervaardigd volgens de filosofie van Jitsk Chocolates, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en ambacht.

Puck is een unieke combinatie van enkel de allerbeste, smaakvolle, plantaardige ingrediënten, samengebracht volgens het beproefde recept van Jitsk Chocolates. In de producten van Puck wordt melk vervangen door kokosmelkpoeder en suiker door de kwalitatieve suikervervanger Zusto, maar aan de pure smaak van echte chocolade wordt niet geraakt.

Puck is een innovatief chocolateproduct, vervaardigd volgens de filosofie van Jitsk Chocolates.

Ons aanbod 

Puck is verkrijgbaar in onze winkel in Antwerpen, in onze webshop en in geselecteerde verkooppunten. Momenteel bestaat het assortiment uit vier exclusieve tabletten en onze populaire hazelnootpasta, maar er wordt hard gewerkt aan een uitgebreid gamma plantaardige smaakbommen zonder toegevoegde suikers.

 

Chocolade tabletten


Pure chocolade 

Kokos-melkchocolade

Pure chocolade met karamel

Kokos-melkchocolade met hazelnoten


Chocopasta's

 Hazelnootpasta met pure chocolade